KORTTYPER & SIKKERHED

Følgende korttyper kan benyttes på Paustian Fashion Online Shop: Dankort, Visa, Visa Dankort, Visa Elektron, Mastercard & MobilePay.

Alle oplysninger du indtaster i Paustian Fashion Online Shop, relateret til betalingsmodulet, bliver krypteret mellem din computer og NETS (pengeinstitutternes betalingsservice). Paustian Aarhus ApS eller trediepart har derfor ingen mulighed for at se, hvad du indtaster, og det bliver ikke gemt på vores server.

 

Dankortet gør Danmark til et af de lande i verden, hvor der oftest betales med betalingskort, og vi har derfor mange års rutine og erfaring med håndtering af sikkerheden vedr. elektronisk betaling.

 

Din betaling på Paustian Fashion Online Shop foretages via en såkaldt SSL - løsning (sikker forbindelse), der p.t. er det mest udbredte betalingssystem både i Danmark og internationalt. SSL er en sikkerhedsprotokol, der er designet af Netscape Communications.

 

Ved hjælp af kryptering giver SSL mulighed for: Sikring af kommunikationen mellem Internetserver (forretningen)

 

  • Verifikation af serverens identitet.
  • Hemmeligholdelse af data mellem browser og server.
  • Sikring af, at data ikke kan ændres mellem browser og server.

 

SSL sikrer ikke identiteten af den kunde, der sender f.eks. bestillings- og betalingsinformationer til en internetforretning. Hvis du vil læse mere om online betaling i Danmark, så besøg: betaling.dk, nets.dk og quickpay.dk. Vi står altid til rådighed med eventuelle råd og informationer.

Sale

Unavailable

Sold Out