RETURNERING

Returnering

Kunden skal sende sin ordre retur til Paustian Aarhus ApS uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter at have meddelt os om fortrydelse af købet. Hvis et køb fortrydes, kan den returlabel, som blev modtaget sammen med varen, anvendes. Noter venligst pakkenummeret indtil vi har bekræftet modtagelsen af returpakken. Returfragten på 45 DKK betaler kunden selv - beløbet modregnes inden pengene returneres til kundens kort, som købet er lavet på. Kunden bærer risikoen for varen indtil tidspunktet for varens levering til Paustian Aarhus ApS.

Manglende originalemballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, hvorfor det anbefales at varen returneres i original emballage. Således sikres det, at det fulde beløb kan returneres til kunden.

 

Varens stand, når den sendes retur

Kunden hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Kunden kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis den blev prøvet i en fysisk butik, men den må ikke tages i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter Paustian Aarhus ApS den som brugt, hvilket betyder, at kunden ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis kunden fortryder sit køb, får denne det betalte beløb tilbage fratrukket returfragten. I tilfælde af en værdiforringelse, som kunden hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis kunden benytter sin fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra denne uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelsen om fortrydelse af købet. Paustian Aarhus ApS gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, der blev benyttet ved den oprindelige transaktion, medmindre kunden udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre kunden inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Paustian Aarhus ApS
Att. FASHION
Lille Torv 2
8000 Aarhus C
Mail: fashionweb@paustian.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med mit køb af følgende varer/tjenesteydelser:

Ordrenummer:__________________________________________________________________________ Bestilt den: ________________________________Modtaget den: _________________________________ Navn:_________________________________________________________________________________ Adresse:_______________________________________________________________________________ Underskrift (kunden):______________________________________Dato:___________________________

Følg venligst disse trin, såfremt du ønsker at returnere nogle varer:

  1. Afkryds returårsag ud for din returvare i skemaet nedenfor

  2. Vedlæg returformularen sammen med returvaren i pakken

  3. Sæt den medfølgende returlabel på ydersiden af pakken

  4. Returner pakken (returfragten betales af kunden selv / modregnes kreditnotaen)

Returårsag:

□ Jeg har ombestemt mig
□ Varen er ikke som forventet
□ Jeg har modtaget forkert vare
□ Der er fejl på varen
□ Varen er blevet beskadiget under transporten

Anmodning:

□ Jeg ønsker varen ombyttet til:_____________________________________________________________

□ Jeg ønsker pengene retur
□ Reklamation