RETURNERING

Returnering

Kunden skal sende ordren retur til Paustian Aarhus ApS, Lille Torv 2, 8000 Århus C, uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter modtagelse. Hvis et køb fortrydes, kan du udfylde returformularen via linket nederst på denne side. Returneringen koster 45 kroner. Noter venligst pakkenummeret indtil vi har bekræftet modtagelsen af returpakken. Kunden bærer risikoen for varen indtil tidspunktet for varens levering til Paustian Aarhus ApS.

Det er ligeledes muligt at returnere i butikken i Aarhus, hvis du medbringer din ordreseddel og varerne der ønskes retur. 

Julegaver byttes frem til og med 24. januar 2023. 

Varens stand, når den sendes retur

Kunden hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Kunden kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis den blev prøvet i en fysisk butik, men den må ikke tages i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter Paustian Aarhus ApS den som brugt, hvilket betyder, at kunden ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis kunden fortryder sit køb, får denne det betalte beløb tilbage fratrukket returfragten. I tilfælde af en værdiforringelse, som kunden hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis kunden benytter sin fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra denne uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelsen om fortrydelse af købet. Paustian Aarhus ApS gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, der blev benyttet ved den oprindelige transaktion, medmindre kunden udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre kunden inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 Link til returportalen 

https://return.shipmondo.com/paustianfashion